Racletteperunat luumuilla
VALMISTUSAIKA
16
minuuttia
ANNOKSIA
4
henkeä
RAVINTOARVO
276
kaloria
Ainesosat
8 pientä, kiinteää perunaa2 tl öljyä
Suolaa ja pippuria
125 g raclettejuustoa
16 SUNSWEET luumua
Krassia koristeluun
Valmistusohje
- Pese perunat huolellisesti. Puolita perunat ja kaiverra meloniraudalla lähes ontoksi (voit käyttää kaiverretut perunapallot esimerkiksi keittoon).
- Aseta perunat leivinpaperilla suojatulle pellille. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi raclettejuusto ja täytä perunanpuolikkaat sillä. Paista 200 °C uunissa (kiertoilma 180 °C) n. 20 minuutin ajan.
- Paina varovasti jokaiseen perunanpuolikkaaseen yksi luumu. Koristele krassilla ja tarjoile.
Reseptikategoria
Salaatit ja lisukkeet,