Tortellinisalaatti
VALMISTUSAIKA
20
minuuttia
ANNOKSIA
4
henkeä
RAVINTOARVO
510
kaloria
Ainesosat
400g juustolla täytettyjä tortellineja80g aurinkokuivattuja tomaatteja
80g SUNSWEET luumuja
1 punasipuli
1 valkosipulinkynsi
4 rkl kapriksia
5 rkl balsamicoa
1 1/2 rkl vaahterasiirappia
suolaa ja pippuria
60ml oliiviöljyä
2 rkl pinjansiemeniä
1 nippu rucolaa (n. 40 g)
Valmistusohje
- Keitä torelliineja n. 2-3 minuutin ajan, pakkauksen ohjeiden mukaan. Huuhdo kylmällä vedellä ja kuivaa hyvin. Laita tortelliinit salaattikulhoon. Leikkaa aurinkokuivatut tomaatit ohuiksi viipaleiksi ja pilko kuivatut lu-umut puoliksi. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Lisää sipulit, kaprikset, aurinkokuivatut tomaatit ja luumut kulhoon tortellinien kanssa.
- Sekoita balsamico, 2 rkl vettä, vaahterasiirappi, suola ja pippuri oliiviöljyn kanssa. Kaada kastike tortelliinien päälle ja sekoita. Paahda pinjan-siemenet kuivalla pannulla ja anna jäähtyä lautasella. Pese ja kuivaa rucola ja lisää ne kulhoon. Koristele salaatti paahdetuilla pinjansiemenillä.
Vinkki: Myös basilika, mozzarella ja oliivit sopivat salaattiin.
Reseptikategoria
Salaatit ja lisukkeet, Pääruoat,