Luumu-pähkinäsuklaat
VALMISTUSAIKA
20
minuuttia
ANNOKSIA
40
henkeä
RAVINTOARVO
60
kaloria
Ainesosat
300g tummaa suklaata50g hasselpähkinöitä
80g SUNSWEET luumuja
60g maissihiutaleita
Valmistusohje
- Pilko ja sulata suklaa.
- Pilko pähkinät, paahda pannulla ja anna jäähtyä. Pilko myös luumut pieniksi palasiksi. Sekoita pilkotut pähkinät, luumut ja maissihiutaleet yhdessä sulatetun suklaan kanssa.
- Tee kahden teelusikan avulla massasta pieniä rykelmiä makeisvuoille. Anna luumuisten suklaamakeisten jähmettyä viileässä paikassa.
Vinkki: Hasselpähkinöiden sijaan voit käyttää myös saksanpähkinöitä, pekaanipähkinöitä tai manteleita. Voit laittaa sulatetun suklaan sekaan myös ripauksen kanelia tai piparkakkumaustetta luomaan joulutunnelmaa. Saat kauniin pinnan makeisille tomuttamalla niiden päälle kaakaojauhetta.
Reseptikategoria
Jälkiruoat ja makeiset, Joulu,