Korealaiset pannukakut
YKSI PIENI LUUMU

YKSI SUURI RATKAISU...
Sunsweet is an agricultural cooperative

Sunsweet Prunes

RESEPTIT

Korealaiset pannukakut


VALMISTUSAIKA
45
minuuttia
ANNOKSIA
4
henkeä
RAVINTOARVO
440
kaloria

Ainesosat

200 g riisijauhoja
1/2 tl suolaa
120 g porkkanoita
6 kevätsipulia
12 Sunsweet-luumua
80 g shiitake-sieniä
6 rkl rypsiöljyä
4 tl paahdettuja seesaminsieniä
1/2 tl chilihiutaleita

Dippiä varten:
4 rkl soijakastiketta
2 rkl omenaviinietikkaa
2 rkl vaahterasiirappia
1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä

Valmistusohje

  1. Sekoita riisijauho, 425 ml vettä ja suola ohueksi taikinaksi. Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Puhdista kevätsipulit ja leikkaa pitkiksi paloiksi. Puolita luumut ristikkäin, puhdista shiitake-sienet ja leikkaa viipaleiksi.
  2. Kuumenna 1 ruokalusikallinen rypsiöljyä tarttumattomassa paistinpannussa, laita porkkana- ja kevätsipulipalat, luumut ja sieniviipaleet vierekkäin pannulle. Älä sekoita enää. Kaada varovasti joukkoon noin 1/4 taikinasta niin, että kaikki ainekset peittyvät. Paista korkealla lämmöllä 2-3 minuuttia rapeaksi. Käännä pannukakku kannen tai lautasen avulla ympäri, lisää hieman öljyä ja jatka paistamista 2-3 minuuttia, kunnes reunat ovat rapean kullanruskeita. Liu'uta pannukakut lautaselle ja ripottele päälle seesaminsiemeniä ja chilihiutaleita. Paista lisää pannukakkuja peräkkäin. Sekoita dipin ainekset keskenään ja tarjoa pannukakkujen kanssa.

Reseptikategoria

Aamupala, Pääruoat, Alkuruoat ja pienet naposteltavat, Uusi resepti,

Reseptihakusanat

Kasvisruoka/Lihaton, Vegaaninen,

<<etsi toinen resepti>>